Hart voor de zorg

Optimaliseert bedrijfsvoering in de zorg. Veilig, kostenbesparend en pragmatisch.

Informatieveiligheid: voldoen aan NEN7510

Binnen de gezondheidszorg wordt gewerkt met vertrouwelijke informatie. Belanghebbenden eisen dat daarmee op een verantwoorde wijze wordt omgegaan. Daartoe is de norm, 7510 ontwikkeld. De Harteveld Groep richt samen met u, de informatiebeveiliging voor u in. Bovendien begeleiden wij uw medewerkers en uw organisatie bij het certificeringstraject voor de NEN7510 norm.

 

Workshop: Veilig in één dag

Als zorginstelling wilt u aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van informatiebeveiliging. Echter hoe komt u daar? Waar staat u nu? Hoe pakt u dit aan? Waar moet u beginnen? Wat kunt u zelf en waar heeft u hulp bij nodig? Deze workshop geeft antwoorden op deze vragen. U bepaalt vooraf waar u staat via onze eenvoudige online tool. Dit is het vertrekpunt voor de workshop. Samen met de Harteveld Groep stellen we in een aantal interactieve sessies in één dag een plan van aanpak op die u inzicht geeft in de stappen die u moet uitvoeren.

Kwaliteit en efficiency in bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering is noodzakelijk om goede zorg te kunnen verlenen, echter elke cent die daar naartoe gaat kan niet worden uitgegeven aan zorg. Daarom is een kwalitatief en efficiënte bedrijfsvoering in het belang van alle partijen. Wij halen samen met u de knelpunten boven water. Om vervolgens met elkaar oplossingen te bedenken. Dat kan zijn procesoptimalisatie, risico inventarisatie, organisatieverbetering of het realiseren van digitale oplossingen.