Harteveld Groep vernieuwt, verbetert en beveiligt

De technologische vooruitgang raast maar door. De hele wereld is met elkaar verbonden en uw organisatie is een integraal onderdeel van de digitale wereld.

Dit biedt u kansen. Het juist inzetten van de technologie geeft u voorsprong en een vernieuwend imago. Maar de keus voor technologieën is groot. En met welke technologie gaat u nu echt het verschil maken? Daar kan de Harteveld Groep u mee helpen. Er zijn echter ook bedreigingen bij het gebruik van al deze technologische vernieuwingen. Cybercriminaliteit en privacy schendingen zijn aan de orde van de dag. De Harteveld Groep helpt uw organisatie zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de gevaren van buiten en (soms ook) van binnen.

Beveiligen

Cybercriminaliteit: de media staat vol met verhalen over systemen die gehackt zijn, virussen of aanvallen van ransomware. Daarnaast leest u ook verhalen over persoonsgegevens die door een menselijke fout op straat komen te liggen. De complexiteit van het beheren van informatie vraagt veel kennis. Kennis die veel organisaties niet standaard in huis hebben. Onze diensten strekken zich uit van het schrijven van beleid tot het praktisch beveiligen tegen cyberaanvallen en andere dreigingen.
Lees meer….

Vernieuwen

Internet en ICT zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, disruptieve organisaties beheersen het bedrijfsnieuws. Als organisatie vraagt u zich af hoe u met dit soort ontwikkelingen kunt omgaan en waar mogelijk inzetten om uw organisatie te vernieuwen.  Of het nu gaat om onderwijsvernieuwing, vernieuwende vormen van klant/burger interactie of geheel vernieuwende businessmodellen, wij helpen u de juiste keuzes te maken voor uw organisatie en deze zo vorm te geven dat u met de moderne ontwikkelingen mee of zelfs voorloopt.
Lees meer….

Verbeteren

Voor elke organisatie is een goede bedrijfsvoering van groot belang. Of het nu is om de concurrentie voor te blijven of om dienstverlening zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te maken. De Harteveld Groep ondersteunt uw organisatie bij het optimaliseren van uw processen en bij het aantoonbaar realiseren van de kwaliteitseisen van uw klanten, studenten, patiënten of inwoners. Wilt u weten hoe wij uw organisatie verbeteren door betere kwaliteit en efficiëntere processen?
Lees meer….